nedeľa 24. júna 2012

Superdrug - Raspberry & Macadamia Nut šampón a kondicionér

V poslednej dobe som uvažovala nad tým, že všetky recenzie, ktoré sem pridám, sú viac menej priaznivé. Nie, že by ma netešilo, že som narazila na produkty, ktoré mi vyhovujú a rada ich používam, ale niekedy ma to až zaskočí.
Pri nedávnom umývaní vlasov, som však siahla po šampóne, ktorý sa snažím minúť už asi rok a povedala som si, že Vám o ňom napíšem... ako som od neho očakávala doslova zázraky a prišlo len veľké sklamanie.

Hovorím o šampóne a kondicionéri Raspberry & Macadamia Nut od Superdrug, čo je sieť drogérií v Anglicku. Ja som si ich kúpila tu na Slovensku v parfumerii Marrionnaud. Každý stál okolo 1,80 - 1,90€, presne si to už nepamätám.
No a prečo som si tieto výrobky kúpila? No preto, že úžasne voňali a sľubovali vyhladenie vlasov a intenzívny lesk... no ja a moje melírované vlasy... veď to presne potrebujem! Avšak už pri prvom umytí, teda počas neho, som zistila, že to nebude len také easy. Vlasy boli suché už mokré a ani po nanesení veľa kondicionéru sa to nemenilo, tak som vždy musela použiť buď špeciálnu masku alebo môj už otesovaný kondicionér.
Keďže som ho nechcela vyhodiť len tak, tak som ho používala v kombinácii s klasickým šampónom a kondicionérom.

Objem oboch asi 250 ml, balenie jednoduché a pekné, kondicionér s pumpičkou.

Čo bolo však ďalšie mínus, úplne absentoval nejaký preklad, ktorý myslím zo zákona je povinný. Mne osobne by to až tak nevadilo, keďže po anglicky viem dobre, ale niekomu by to prekážať mohlo...

Čo je super, tieto výrobky nie sú testované na zvieratách a dokonca sú vhodné aj pre veganov :)

Ďalšiu výhodu ponúka priamo Superdrug.. ak nie ste s výrobkom spokojný, môžete ho vrátiť a dostanete späť celú sumu za produkt a plus 25% zľavu na ďalší produkt ich značky.... v našich končinách žiaľ nevyužiteľné :D

Takže na záver..... ja osobne ho nedoporučujem!



2 komentáre: