štvrtok 18. októbra 2012

My life

Ahojteeee!

Tak zas sa hlásim po dlhšej odmlke.. veľmi ma to mrzí, ale momentálne pendlujem medzi Petržalkou - prácou - Dunajskou Lužnou a stále dokola, či je týždeň alebo víkend. A okrem toho som riešila všetky elektrá a eshopy a nábytky a stolára a proste všetko čo si viete predstaviť pri sťahovaní sa do nového. Našťastie už to vyzerá troška lepšie, v domečku sa dá bývať, dokonca môj otec, priateľ a jeho kamoš sa postarali aby na "záhradke" bola aspoň mega burina vytrhaná, za čo som im veľmi vďačná.
No a ďalšia vec, nemáme ešte pripojenie na net, takže aj keby som chcela, tak keď sa vrátim do Petržalky je tak neskoro, že padnem už len do postele.
V práci to tiež nešlo, mala som toho neúrekom a ledva som išla na záchod, ale aspoň po ceste z práce alebo na obede som cez mobil kontrolovala čo sa deje na ostatných blogoch ;) takže viem o vás všetko! :D Teda minimálne to, čo ste napísali :)

Zajtra som si vzala povinne dovolenku a prídu nám už pripojiť nejaké záležitosti ako napríklad telku a potom plno vybavovačiek ešte.

Keď sa podarí, spravím Vám aj nejaké ilustračné foto nášho bývania... ak Vás to samozrejme zaujíma :D

No a čo sa týka aj nejakých ostatných vecí, nie len bývania, opäť sa mi nazbierali nejaké nové vecičky z kozmetiky, podotýkam, že niektoré super! Takže sa teším, kedy Vám ich ukážem a predstavím :)

Čo sa tak dialo v poslednej dobe okolo mňa (okrem sťahovania) je, že som bola líčiť na svadbu nevestinu rodinku (teda jej ženskú časť len :) ), jednu kamošku, ktorá tiež išla na svadbu :), zúčastnila som sa prvej módnej prehliadky v živote, teda dvoch :) počas Fashion Week-u v Bratislave, za čo vďačím mojej kolegynke/kamoške Monike ;). Bola som sa rýchlo pozrieť na jesennej Interbeauty, od ktorej som po minulom roku (kde som bola zároveň aj prvý krát) neočakávala žiadne zázraky... Skôr som tam išla kvôli pilníkom, pomarančovým drievkam a dúfala som, že nájdem stánok s kozmetikou Peggy Sage, ktorú som objavila minulý rok a považovala som ju za malý zázrak. Musím povedať, že minulý rok mali ceny ešte lepšie lebo sa snažili vstúpiť na slovenský trh. Tento rok už tu bola značka v zastúpení slovenskou firmou. Takže ako minulý rok, aj tento som si od nich kúpila pár kúskov a dúfam, že čoskoro Vám ich ukážem ;)

Joj! Info dňa! Dnes som bola v Tescu na Kamennom námestí v BA a pri pokladni som oči vypúčala. Mali na  jednej pokladni dekoratívku Stila! Túto značku poznám, čítala som o nej, ale na Slovensku ani chýru ani slychu.... šak ako obyčajne... Tak som si to hneď musela obzrieť, no a jasné, že som si musela niečo kúpiť... veď ma už poznáte, shopaholik a megaloman, čo sa kozmetiky týka :D A hlavná a dôležitá správa, (majú síce obmedzený výber na pár druhov), ale za smiešne ceny keď to porovnám s oficiálnou stránkou.
Napríklad, refill očných tieňov som kúpila za 3,90€ a na stránke stojí 18$ v plnej cene. Celkom fajn nie? Teraz cez víkend produkty otestujem a potom dám vedieť ;)

No a čo ešte by som Vám povedala? :) 
Rozhodla som sa takúto rubriku o ničom a zároveň o všetkom, info zo života a podobne nazvať My life, takže sa s týmto názvom asi budete stretávať občas :) Dúfam, že nevadí :)

Môj prvý nákup do domu

Náš malý "hrabko" na terase - najväčší pomocník pri trhaní buriny... hrabal, hrabal a hrabal :D 

Naše "americké" spanie :) široko-vysoká posteľ :)
To je zatiaľ všetko a pekný zvyšok dňa prajem! :)

6 komentárov:

  1. vela trpezlivosti a zdaru pri rieseni byvania prajem! my ani po pol roku este nemame vsetko take, ake by som chcela, ale da sa byvat a to je hlavne :))
    Ach, dnes som bola v Tescu na Kamennom, ale iba v potravinach, keby som toto vedela.. !!! A tesim az budes mat pripojenie a na reviews! :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne. No už je to super. Čakáme už len na kuchyňu (to najdôležitejšie asi) a na obývačkovú stenu a inak máme vlastne už všetko najdôležitejšie. Potom už len skôr také detaily.

      Odstrániť
  2. stilu poznám (teda z citania), viem kam mám najbližšie nabehnúť keď budem v Ba, diky za tip. a nech sa dobre býva =)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno ja presne tak isto, bez osobnej skúsenosti. Čo sa týka výberu, ten je naozaj malý, zopár refill tieňov, paletka na ne, tónovací krém, rúže a strúhatko :) Ale tienik čo som si kúpila je super! :)

      Odstrániť