utorok 5. júna 2012

Korektory

Tento prísevok nebol pôvodne plánovaný v tomto období, ale po včerajšom príspevku a vďaka komentáru od Moniky in essence som sa rozhodla o rýchly príspevok venovaný aktuálnej zbierke korektorov.


- Astor AGE Vitality - je to skôr rozjasňovač, ale samozrejme sa dá použiť aj ako korektor. Má tekutú konzistenciu, ale nie tak aby sa roztekal kade-tade. Takú, ktorá drží na tom mieste, kde ste ju aplikovali až do rozotretia :)

- SHE - tento korektor som dostala počas súťaže s časopisom LaFemme a DM. Pre mňa je troška tmavší ako som zvyknutá a poviem vám pravdu, že sama by som si ho dobrovoľne asi nekupila.... Ťažšie sa mi rozotiera a niekedy mám pocit, že robí fľaky a akoby mi troška vysušoval pokožku... takže ja by som si ho už nekúpila, ale nehovorím, že niekomu inému nemôže vyhovovať.

- Catrice - tak pri tomto korektore som konečne objavila čaro "ružovej". Mám pocit, že táto farba najlepšie pomôže pri potlačení výrazných kruzov pod očami. Dokonca moja kamarátka, ktorá neúspešne bojuje s výraznými kruhmi bola veľmi milo prekvapená a rozhodla sa, že si ho kúpi. Inak korektory rôznych farieb, čo je veľmi výhodné ak chodíte aj líčiť druhých a nemajú rovnakú pleť ako vy. Takže s týmto produktom spokojnosť :)

- Balea - toto je korektor spolu s očným krémom a s obsahom kofeínu. Pred týmto od Balei som mala taký istý roll on od Garnier a mám pocit, že mal väčší chladivý účinok a aspoň pre mňa vyššiu kryciu schopnosť. Ale zas cena je neporovnateľná a tento od Balea je tiež veľmi dobrý.

- NYC - momentálne mnou asi najpoužívanejší korektor, a myslím, že aj celkom dobrý. Je to tuhý korektor v tyčinke, svetlej farby. Ja osobne mám radšej svetlé korektory, ktoré potom prekryjem make-upom. Tento sa veľmi dobre rozotiera a dobre kryje. Už si nespomínam na presnú cenu ale bola tuším do 2€ a mám ho už niekoľko mesiacov, takže podľa mňa výhodná kúpa.

Joj a ešte som zabula na môj all time favorite! MAC, ktorý neviem kam sa v týchto dňoch podel.... zas ho nájdem niekdne v inej kabelke určite, tak ako sa mi to často stáva keď si celkom nezavriem kozmetickú taštičku. Stáva sa aj vám, že si vymeníte kabelku, tašku, ruksak a potom hľadáte hľadáte a nakoniec tú vec nájdete keď si opäť meníte tašku? Priznám sa, že mne sa to stáva celkom často :D

A ešte vzorečky:


Z hora: Astor AGE Vitality, Balea, She, NYC, Catrice (všetky odtiene)



Pekný upršaný, miestami už slnečný deň prajem :)

PS: ak sa vám príspevok páčil, kľudne môžete kliknúť na "Páči sa mi to", pomôžete tak zobrazovať blog na stranke kankan.sk

6 komentárov:

  1. ja pouzivam momentalne alverde, ale len na kruhy pod ocami ... inak korektor nepouzivam, nemam totiz na co :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak to si jedna z tých sťastnejších :) ja síce nemám tiež nejaké problémy s pleťou, ale skôr kruhy alebo občas začervenanie :)

      Odstrániť
  2. Veľmi mám rada tvoje články, sú fakt super ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jééééééé tak to si ma teraz strašne potešila! To je asi zatiaľ najkrajší koment vôbec :) Lebo nikdy neviem, či sa niečo páčiť bude alebo nie :) ďaaaakuuujeeeem :-*

    OdpovedaťOdstrániť
  4. paletka korektorov od Catrice je super,nedam na nu dopustit :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. veru súhlasím :) ale celkovo ich produkty sú viac než dobré, na drogérkovú značku až moc. A strašne mám rada ich vychytávky alebo aj od Ess... :)

    OdpovedaťOdstrániť