pondelok 18. júna 2012

Garnier BB krém s matujúcim efektom :)

Ahojte!

Tak ako sa máte po tomto horúcom víkende? Dúfam, že ste ho oslávili nejakou mestskou slávnosťou alebo pobytom pri vode :) My s priateľom sme počas soboty navštívili Gurmán Fest a potom sme si dali prechádzku až na Magio pláž, osviežovali sa chladeným radleríkom alebo drinkami a bolo nám dobre :)

Dnes by som sa s vami chcela podeliť o ďalšiu novinku v mojej kozmetickej výbavičke, ktorá u nás ešte nie je a celkovom mám problém sa dozvedieť viac o tomto produkte aj na internete. Kúpený bol opäť v Rakúsku a keďže moja nemčina je obmedzená na dve vety, tak na preklad som musela využiť môjho večného kamaráta - google :)



O čo sa teda jedná. Všetci už asi dobre poznáme BB krém od Garnier, na ktorý som počula plno dobrých ako aj zlých ohlasov. Ja osobne ho tiež vlastním, ale nejak som nepovažovala za nutné sa k nemu nejako rozpisovať alebo vyjadrovať, nakoľko o ňom bolo písané na každom blogu, stránke, no proste všade.
O čom však budem písať ja, je nová verzia tohto krému, ktorá je určená skôr pre mastiacu sa alebo mastnú pleť alebo proste len pre všetkých tých, ktorý čakali od tohto BB krému viac a hlavne aspoň troška matujúci efekt :)

Áno, to je môjho srdca šampión si podľa mňa viacero ľudí povedalo po jeho vyskúšaní. Naozaj je to podstatný rozdiel. Krycia schopnosť je oveľa lepšia a pleť nie je mastná ako po krémovaní. Ale zároveň nie je úplne matná ako keď použijete tonu púdru. Tak akurát aby ste ho mohli bez problémov použiť na bežné nosenie..... aj keď je pravda, že ja nemám mastnú pleť, takže by to asi mali otestovať ľudia s takouto pleťou a vyjadriť sa :) Pre mňa super!

Priznám sa vám však, že ja osobne som nemala nejaký veľký problém s pôvodným BB, nakoľko som ho používala skôr ako podklad pod make-up na zjednotenie tónu pleti, ako samotný "krycí" krém.

No, ale poďme bližšie k produktu :)

Na obale píšu:
- starostlivo vybrané ingrediencie pre starostlivosť o kožu
- výskum spoločnosti Garnier vyvinul ultra-absorbčnú kombináciu perlitu a minerálnych pigmentov pre okamžitú dokonalosť pokožky. Vaša pokožka je teraz matná, žiarivá a zjednotená. Krásny výsledok na pokožke môžete vidieť okamžite!

Spotrebitelia vraj potvrdzujú:

Okamžité výsledky:
- matný efekt 80%
- póry sú menej viditeľné 85%
- nečistoty (začervenanie, pupienky) sú minimalizované 76%

Po 4 týždňoch:
- koža je menej mastná
- dochádza k stiahnutiu pórov
- škvrny sú viditeľne redukované
- pokožka je jasnejšia

Objem: 40 ml
Cena: asi 11,99€
Opäť dva odtiene - svetlý a tmavší




Pri používaní je potrebné si dávať troška väčší pozor, nakoľko krém je o dosť tekutejší ako pôvodný BB.

Z ľava: Garnier BB krém, Nivea Be Beautiful, Garnier 

Bez BB krému
S BB krémom


Bez BB krému
S BB krémom


Ako môžete vidieť nižšie, mám aj predchádzajúci BB krém a niečo vyše roka mám aj tento Tinted moisturizer od Nivea, ktorý má tiež matujúci efekt z rady young. Moja mamina má však to isté z rady pre zrelšiu pleť, je troška "mastnejší", ale tiež dobrý. Ja som oba doteraz používala buď počas dní, keď som bola doma alebo len tak :) Ale najčastejšie pod make-up na zjednotenie pleti :)


Zdroj: internet, môj drahý priateľ google translator a ja :)

PS: dúfam, že ak sa tento produkt dostane k nám, tak sa nezhrozíte z môjho prekladu... naozaj po nemecky vôbec neviem :D
PS1: niekde na blogu som myslím raz čítala, že by mal prísť "do predaja" v auguste alebo tak nejak.... tak uvidíme.







4 komentáre:

  1. tento BB krem hned lepsie vyzera ako ten povodny, snad aj ku nam dorazi, lebo do "Schnitzel-landie" sa mi moc nechce ist, aj ked od BA je to na skok..
    A inac, co sa nemciny tyka, kldune mi nabuduce posli na mail - aspon na nieco mi ta sprosta statnica bude ;o))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No veď práve, je podľa mňa oveľa lepší ako pôvodný. Tak ja som z petržalky a to je doslova akoby kameňom a priatel tam pracuje, takže občas sa tam vyberieme :)
      Dobre dobre ak by som v budúcnosti niečo také chcela "preložiť" tak sa ozvem ;)

      Odstrániť
  2. rozmýšľam nad jeho kúpou
    petra-book.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. rozmýšľam nad jeho kúpou
    petra-book.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť