piatok 19. októbra 2012

My First Fashion Week





Ahojte :)



Ako som spomínala už včera, tento rok som bola prvý krát na Fashion Week-u v Bratislave. A zároveň na mojej prvej prehliadke vôbec :)


Dostala som sa tam vďaka kolegynke/kamoške, ktorá dostala lístky na dve prehliadky, a to na Michaelu Ľuptákovú a Petru Poórovú, ktoré boli hneď za sebou.








Takže sme sa 8.9.2012 vychystali a išli na prehliadku do Eurovei. Ľudia tu boli naozaj rôzny, od super stylish, cez totally crazy outfits až po veľmi "čudné stvory" :D

Prvá prehliadka bola prehliadka Michaely Ľuptákovej a sedeli sme najbližšie ako sa len dalo, v prvom rade :D. Prehliadka bola geniálna a modely perfektné. Presne môj vkus (ak teda nehovoríme o širokých rifliach a teplákoch :D). Sedeli sme tak blízko, že som ani okuliare nepotrebovala a modely som si mohla krásne obzrieť, keby som chcela, tak aj chytiť :).

A tu troška fotečiek:







Druhá prehliadka bola prehliadka Petry Poórovej, ktorá bola trocha retro, veľmi chanel insipred (aspoň podľa mňa) a veľmi mašličková.
Modely boli zaujímavé a pekné, ale popravde, nebolo to pre mňa to pravé orechové. Vedela by som si to predstaviť obliecť si tieto modely v rámci recesie, fotenie, minimum na bežné nosenie (pre mňa). A hlavne bolo tam až príliš veľa veľa veľa mašličiek :), tým sú však modely Petry Poórovej známe :)

Na tejto prehliadke sme sedeli už troška ďalej od móla, a na konci skoro. Výhľad bol dobrý, len foťák veľmi dobre modely nezachytil, resp. nezaostril. Takže fotiek troška menej.



Na tejto fotke môžete vidieť aj pár známych blogerov: Made by Boy (v ľavo dole) a Juliette Fashion (v strede hore)


V pozadí môžete vidieť typickú mašličku



A čo vy? Boli ste na niektorej prehliadke počas Fashion Week-u? Boli ste niekedy na módnej prehliadke? Ako ste si ju užíli? Modely sa Vám páčili?

Prajem krásny víkend všetkým :-*

6 komentárov:

  1. jééj to je aké milé, že si si ma všimla :) ja som bola iba na petre poorovej, je mi ľúto, že som ich nemôhla zažiť viac, ale pár dní na to ma čakali štátnice.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jasneee som sa obzerala (uz aj s okuliarmi) a hovorim si, ze aha! :) Ale statnice hadam dopadli dobre ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja som nebola, ale mam presne rovnaky nazor ako ty... AK nieco slusne do prace, tak v ramci recesie urcite Petra Poorova, prva prehliadka - nadhera pre mna :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahojky a ďakujem za názor a koment. Prvá prehliadka bola pre mňa úplný top! od účesov, cez líčenie, šaty a topánky... niektoré zo šiat boli síce kratšie ako by som si dala ja, ale aj tak boli krásne :)

      Odstrániť
  4. Som rad že sa vam pačila prehliadka...Jakub Tomič :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Som rad že sa vam pačila prehliadka...Jakub Tomič :)

    OdpovedaťOdstrániť