streda 27. marca 2013

Senzabox Marec 2013

Zdravím Vás všetkým mojich verných "poslucháčov" :D
 
Prajem Vám krásny deň a konečne sa nám pomaly ale isto končí, keďže, pre väčšinu pracujúcich je zajtra posledný pracovný deň a potom hor sa na sviatky! 4 dni voľna spravia určite každému dobre :)
 
Ale k veci! Koncom minulého týždňa mi prišiel môj druhý Senzabox. Viem, že toho bolo okamžite na blogoch neúrekom, ale tak som si povedala, že Vám sem hodím aspoň nejaké tie nie-profesionálne fotky a nejaký kratučký pokec.
Inak, priznám sa, že Senzabox som si objednala iba dvakrát a žiadnu inú krabičku som ešte neskúšala, a napriek tomu som bola vždy spokojná, čiže palec hore pre Senzabox :)
 
Takže čo sa nachádzalo v mojej krabičke krásy :)



Vnútro krabičky - aké milé, nie? :)

Toto na mňa hľadelo po otvorení krabičky :)


Po odstránení listu :)



V mojom boxíku sa nachádzali nasledujúce produkty:
- Dermacol - micelárna voda
- Anatomicals - bahenná hĺbkovo čistiaca maska
- Senzabox - mini zrkadielko
- Starbucks - hotová kávička na zaliatie - novinka v Starbucks
- Goldwell - šampón na farbené vlasy
- Make Up For Ever - Aqua Eyes - vodeodolná čierna ceruzka na oči
- Anatomicals - banánový balzám na pery
- Weleda - telové mlieko Citrus



Na záver ešte zopár vzorčekov, tak som zvedavá, lebo s ani jedným konkrétnym produktom nemám skúsenosť
 A ešte vzorčeky:
- The Body Shop - telové mlieko
- Dermacol - Matt Control
- Dermacol - Lift and Matt
 
Mňa osobne najviaaaaaaaaac teší ceruzka na oči od Make Up For Ever, lebo od tejto značky by som chcela strašne veľa vecí a samozrejme u nás sa nepredáva. Do Čiech žiaľ nechodím, takže nemám možnosť si ju tam kúpiť a v okolí Slovenska (Rakúsko, Maďarsko) neviem či sa dajú kúpiť. Zatiaľ som tam na ňu nenarazila. Takže z nej sa strašne teším a od piatku ju mám každý deň a milujem ju! :)
 
No a potom ma ešte brutálne teší banánový balzám! Ten je super! Vonia ako banán, je tekutejšej konzistencie, niečo ako lesk. Ja osobne takéto balzámy rada nemám, preferujem tuhé balzámy v tyčinke alebo nádobke. Ale tento ma dostal! Na perách vám spraví tak film, mám pocit, že ich jemne vyhladí a zároveň hydratuje. Vydrží mi celkom dlho, na to akú má konzistenciu a ako som pri podobných zvyknutá. Takže za oba produkty 100 palcov hore!
 
Inak som spokojná aj s ostatnými produktami, ani jeden som ešte nemala, tak sa veľmi teším :) A čo vy? Páčilo sa Vám toto vydanie, boli ste spokojné alebo zrovna naopak? Čo sa Vám páčilo najviac a čo najmenej?
 
Krásny deň!


4 komentáre:

  1. myslim, ze aj mna by potesil obsah krabicky.. okrem toho je krasne zabalena.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tie ružovo-čierne "pipinky" sú aké zlaté :)) MUFE závidím, teším sa na recenziu :))))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hej hej, strašne mi to prišlo také zlaté a jarné zároveň. No s ceruzkou som nadmieru spokojná, to môžem povedať už teraz. Škoda, že je len taká maličká... :(

      Odstrániť