utorok 19. marca 2013

Today´s Nail Polish - Sally Hansen Complete Salon Manicure

Ahojte!
 
Tak opäť som tu s rýchlym a krátkym príspevkom o mojom dnešnom laku :) Dúfam, že Vám takéto príspevky nevadia :)
 
Už dlho predlho som v DM sledovala laky od Sally Hansen, teda mám asi 2 alebo 3 z tej lacnejšej verzie Hard As Nails Xtreme Wear Nail Polish, ktoré stoja cca 3€. Ale Complete Salon Manicure sa mi veľmi pozdávali a odkedy mala táto značka vlastný veľký stojan, pokukovala som po nich stále viac. Tak som si jedného dňa kúpila tento krásny glitrový :) S malou dušičkou som dúfala, že sa k nám so stojanom dostanú aj ostatné ich vychytávky, ako Salon Effects Real Nail Polish Strips (úžasné nálepky), ale žiaľ asi to tak nebude :(
 
Zdroj
 
 
 
Odtieň: 121 - Golden Rule - v podstate ako priesvitný lak ale plný drobunkých zlatých a trošku aj strieborných glitrov.
 
Objem: 14,7 ml (taký väčší lak :D )
 
Štetček: super! plochý a zastrihnutý do oblého tvaru a na rúčke má dokonca takú gumičku aby sa lepšie držal pri lakovaní!
 
Cena: okolo 7€
 
Popis výrobcu: výrobca Sally Hansen prezentuje túto radu lakov (Complete Salon Manicure, čiže kompletnú manikúru ako zo salónu, tým že v 1 fľaštičke máte 7 benefitov, a to:
- podkladový lak
- posiľňovač nechtov
- sérum pre rast nechtov
- farba
- nadlak
- ochrana proti štiepeniu
- lesk gélových nechtov (toto podľa mňa u glitrových nie je, ale celkový vzhľad je oveľa lepší ako pri bežných glitorových lakoch)
 
Dojem: farba je úžasná, lakuje sa super a dlho vydrží. Ale zas vo všeobecnosti mám pocit, že glitrové laky (väčšinou) dlhšie vydržia. A páči sa mi na nich, že nejaké tie nedokonalosti a chybyčky krásy na nich nie je vidieť. Ak preferujete hladký povrch laku, doporučujem prelakovať priesvitným, aj keď tento nie je až taký drsný ako iné.
 



Fotené v tmavšom ako obrázok 1
 
 
Popis výrobcu ako aj ostatné vychytávky: http://sallyhansen.com/
 
Máte radi laky a iné produkty od Sally Hansen? Máte niekto osobné skúsenosti s ich nálepkami?
 
Krásny, už aj slnečný deň prajem :)

1 komentár: