sobota 12. mája 2012

Maybelline - Color Tattoo 24hr



Tieto tiene ma dostali už pred pár mesiacmi, keď sa začali objavovať na zahraničných blogoch a vlogoch. Samozjreme u nás nezhodnateľné doteraz... veď ako vždy :((

Minulý týždeň som však ostala veľmi milo prekvapená, keď som zistila, že v neďalekej Bipe ich predávajú ako noviku :)))) jeeeeej hneď som si plánovala výjazd do rakúskej drogérie.

Najprv som ich hľadala v klasickom stojane, a už som skoro odchádzala jemne sklamaná, keď som ich zbadala pri pokladni v špeciálnom stojane :) Na výber mali tuším 6 farieb a dostupných je 10. Jasné, že som musela vyskúšať hneď všetky na ruku a potom som tak aj vyzerala :D Celá domaľovaná :D
No a ako vždy, najradšej by som si kúpila všetky, ale tak nakoniec som sa rozhodla pre dva - 35 On and on Bronze a 15 Endless Purple.

Čo sa týka samotného produktu, je v sklenenej dózičke so šróbovacím viečkom a môžete ho nanášať prstom alebo štetcom. Ja som ich zatiaľ nanášlala len prstom a bez problémov. Má gélovo-krémovú konzistenciu a podľa spoločnosti Maybelline by mal vydržať 24 hodín, čo samozrejme potvrdiť úplne nemôžem. Veď, ktorá z nás nosí make-up 24 hodín denne, nie? Ale výdrž je inak podľa mňa veľmi dobrá, lebo ráno ho nanesiem a ešte večer má skoro rovnako intenzívnu farbu. Po nanesení rýchlo zasychá a ani po čase sa nezhromažďuje v záhyboch oka ako klasické krémové tiene. Čo je super! :)
Spoločnosť Maybelline ešte o ňom na svojej stránke píše, že je to "Longest lasting eyeshadow", čiže najdlhšie držíaci očný tieň a využíva tzv. "Atramentovú technológiu" pre super-nasýtené farby.

On and on Bronze je taká bronzovo-zlatá farba s trblietkami, naopak Endless Purple je viac menej matná s takými krásnymi odleskami.... myslím, že teraz sa to nazýva duo chorme.... ak sa mýlim, tak si ten názov nevšímajte :D Intenzita tieňov sa tá tzv. "budovať", tým že pridáte ďalšie vrstvy. Konkrétne pri Endless Purple by som to aj doporučovala, nakoľko som mala troška pocit, akoby sa dobre nerozotrel. Skrátka na jednej časti oka bol slabší a na druhej silnejší. Ale stačí sa s tým troška pohrať a je to perfektné :)

Aha! A ešte cena, aby ste vedeli. Jeden tieň stojí 7,99 €.

A čo vy? Už ste skúšali tieto tiene? Boli ste spokojné? Ja som teda zatiaľ veľmi :)






Zdroj: internet, maybelline.com, ja

4 komentáre:

  1. Vaaau ten bronzovy vyzera uzasne !!
    Dovol mi pozvat ta na moju giveaway
    http://redblackwhite-nelka.blogspot.com/2012/05/giveaway-3.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten aj úžasný je! Teraz ho používam skoro každý deň :D Je to moj najnovší "milášik" :D
      Ďakujem, idem sa hneď pozrieť :)

      Odstrániť
  2. OOOh!!!:)
    krásne si si vybrala...
    mne sa páči aj tá modrá farba, ale nešla by mi k očiam...:)))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ďakujem :) No tá modrá bola aj v reáli úžasná a veľmi som nad ňou uvažovala.. možno sa pre ňu ešte časom stavím :)

    OdpovedaťOdstrániť