nedeľa 27. januára 2013

Victorias Secret

Už ste sa niekedy stretli osobne so značkou Victorias Secret?
Ich veci sú jednoducho úžasné. Krásne vecičky, jemné materiály, spodné prádlo a plavky držia všetko tak ako má byť a dokonca ešte lepšie a ich kozmetika je kvalitná a nehorázne voňavá.

Osobne som sa v ich obchode vyskytla asi pred 2,5 rokom v New Yorku a úplne som sa do nich zamilovala. Neviem prečo, ale vtedy som si nekúpila u nich žiadne oblečenie, popravde ich veci boli tak krásne, že som si nevedela vybrať. Tak som skončila pri kozmetike, na ktorú mali akciu a s ňou som odišla domov. Na druhý deň som sa tam vrátila opäť a nakúpila ešte darčeky domov :D

Nakúpila som telové krémy a maslá a voňavé "mists" toaletné vody. Majú neskutočný výber a z každej vône asi 5 produktov, od sprchového gélu, cez krémy až po toaletky.

No a keďže sa mi krémiky už minuly a dllllho som sledovala ich stánku, tesne pred vianocami som sa rozhodla, že si predsa len niečo objednám. Opäť mali super akciu na kozmetiku a neodolala som ani legínkam, ktoré sú mimochodom fantastické. Jemné a veľmi príjemné. No a ako darček som ešte dostala zlatú clutch kabelku, ako stvorenú na koncoročné párty.

Čo však bolo veľmi zaujímavé bolo, že objednávku som robila asi týždeň pred Vianocami, konkrétne teda v nedeľu večer, s tým, že predpokladaný deň dodania bol 10. január. No a v utorok alebo v stredu (čiže o dva-tri dni!!) sa mi už ozvala žena z kuriérskej spoločnosti, že objednávka je u nich a potrebuje nejaké údaje pre vybavenie colných dokumentov. WTF??!! To bola rýchlosť! Normálne som ostala v šoku.

A čo Vám poviem, veci sú úžasné a tie vône.....



Každý  jeden kus bol chránený fóliou
Každý jeden zabalený pekne v bublinkovej fólii a sáčku



Pekný večer a zajtrajší pracovný deň prežite v kľude ;)

14 komentárov:

  1. neskusala som este nic....mohla by si hodit link na ich obchod? Dakujem, vsetko vyzera luxusne..:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No tie vecičky aj také sú. Kozmetika fakt super, oblečenie a spodné prádlo jemnučké ako obláčik :)
      Takže priamo tu: www.victoriassecret.com
      Keďže je to z US, treba rátať s vyšším poštovným a prípadným clom

      Odstrániť
    2. Ahoj ,

      ak máš záujem o túto kozmetiku od značky Victorias Secret a nechceš platiť DPH a CLO, tak nakúp u mňa. V cene sú už všetky poplatky , uz len poštovné ku tebe odomňa, kt. závisí od váhy balíčka. Mám aj iné produkty tejto značky. Veľa vecí je hneď k odoslaniu, prípadne aj na objednávku z originál stránky . Viac na FB stránke Victorias Secret obchodíkhttps://www.facebook.com/victoriassecretobchodik?fref=ts

      Odstrániť
  2. Ach chcela by som všetko, je to proste najúžatnejšia značka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. mám len gaťky :D a z USA milujem kozmetiku Bats & body works. tiež majú brutálne vône krémikov, sviečok..proste všetkého

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. boože..bath & body works samozrejme :D

      Odstrániť
    2. No tak ich stránku tiež okukávam, ale osobnú skúsenosť nemám. Myslím, že ani nerobia shipping na Slovensko, či sa mýlim?

      Odstrániť
    3. nie, myslím, že len v rámci usa

      Odstrániť
  4. tie telove spreje a mlieka nadherne vonaju a dlho vydrzia...veru ak by si bola tak ochotna, mohla by si vlozit link kde si objednavala :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahojky, objednávala som z ich oficiálnej US stránky. Aj keď je obchod už aj v UK, tak online predaj nie... žiaľ :(
      Takže priamo tu: www.victoriassecret.com
      Keďže je to z US, treba rátať s vyšším poštovným a prípadným clom.

      Odstrániť
  5. krásne a luxusne vecičky. Hned by som ich brala. Osobne som ešte od victoria secret nič neskušala.
    GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ahoj. prosim ta napisala by si mi za kolko euro si mala cca objednavku a kolko ta vysli vsetky poplatky navyse k tomu? tiez si chcem nieco objednat ale ma odradza to, ze ked mi ten tovar realne pride tak aby mi k tomu neprisli colne doplatky a dph take vysoke ako dvojnasobna cena celej objednavky.
    dakujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahojky :)
      No už si presne nespomínam koľko to bolo, ale keď už, neoplatí sa objednávať jednu lacnú vec, lebo minimálne poštovné je 15-20 USD, čo treba zvážiť.
      Rovnako som čítala, že do určitej sumy v € nie sú poplatky, ale tým si už nie som istá, takže si to treba preveriť. Ale aj napriek tomu to často závisí od konkrétneho colníka.

      Naposledy mi to ale nespracovávali na Slovensku ale niekde v UK (vraj nejaký nový systém a podľa EU podmienok) mi poslali sumu, za clo, daň a administratívu a rovno online som to platila a potom mi už len balíček doručili k dverám.
      Posledná objednávka bola cca 158$ (využila som hromadné zľavy a rôzne kódy, takže cena bez nich by bola možno 230$) a vypočítali my doplatok cca 44€.
      Ale za túto sumu mi prišlo nehorázne veľa vecí. Treba sledovať ich akcie, množstevné zľavy a kupóny. Vtedy sa najviac oplatí nakúpiť.
      Samozrejme výjde to drahšie ako si to doviezť priamo, ale kto chodí každú chvíľu do USA, nie?
      Prípadne si treba zájsť do Londýna, už aj tam je otvorený obchod. Žiaľ nemajú online shop a netuším aké majú ceny.

      Krásny deň všetkým :)

      Odstrániť