štvrtok 22. novembra 2012

Happy Thanksgiving Day!

Prajem Vám šťastný deň Vďakyvzdania! :D
 
 
 
Ja viem, viem, u nás tento sviatok síce neoslavujeme, ale môžeme aspoň využiť možnosti, ktoré nám ponúka :)
Ako napríklad americký mega "sviatok" Black Friday! Kedy sú v Amerike otvorené obchody dlho do noci až do rána a je možné si sortiment všetkého druhu kúpiť za zlomok ich normálnej ceny. Častokrát sa potom stretávame v správach s videami so zápasiacimi ľuďmi v obchodoch s preplnenými košíkmi, ktorý to teda berú smrteľne vážne a nemajú problém sa za tovar aj pobiť...
 
No ale keďže nie každý si môžeme len tak zaletieť do USA a využiť túto príležitosť, tak sú tu predsa e-shopy! Áno aj e-shopy sa v húfoch zapájajú do tohto nákupného ošiaľu :) Častokrát si môžete tovar kúpiť ešte deň pred oficiálnym Black Friday.
 
Tak som napríklad dnes zistila, že firma Sigma, ktorá vyrába neskutočné štetce má akciu a posielajú svoje výrobky celosvetovo a bezplatne počas týchto 48hodín! Tak a to už sa oplatí. Silne uvažujem nad tým, že si niečo objednám... stačí Vám k tomu "kupón kód", ktorý uvediete pri svojej objednávke.
Tak skúste navštíviť http://www.sigmabeauty.com/ a uvidíte :)
 
A takto funguje veľa e-shopov od dnešného dňa... treba ich len nájsť :)
 
Tak hor sa do hľadania a objednávania! Veď Vianoce sú tu čoskoro, treba to využiť, či už pre seba alebo Vašich blízkych ;)
 
Krásny deň.

2 komentáre:

  1. co som si minuly rok vsak vsimla, ze castokrat tie americke e-shopy z toho navalu kupychvtivych ludi aj kolabuju..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. hej hej, to sa stava často, hlavne keď urobia nejakú akciu (aj kedykoľvek cez rok), tak nečakajú až taký záujem a zrazu majú down stránku...

      Odstrániť