pondelok 27. augusta 2012

Dove Nourishing Oil Care - šampón a kondicionér na vlasy



Nedávno som minula svoj obľúbený šampón od Gliss Kur s keratínom, ktorý bol jeden z tých, ktorý bol ideálny na moje suché vlasy a mohla som ich bez problémov rozčesať. Povedala som si však, že je čas na malú zmenu a aspoň na chvíľu vymeniť šampón a kondicionér. Raz za čas to tak robím viac menej zo všetkým.
Tak som si povedala, že vyskúšam ten Dove, čo na mňa kričí z každej reklamy v TV.

Na obale sa toho až tak veľa nedočítate ako z iných šampónov, iba základné informácie a ten kto nevie aspoň troška po anglicky, tomu ani predná etiketa veľmi nepomôže.
Skúšala som teda niečo vyšmejdiť na oficiálnej stránke Dove. Samozrejme na našej nebola ani zmienka o tomto type pod názvom Nourishing Oil Care... čo mi prišlo čudné, tak som si naťukla oficiálnu (asi americkú) stránku, kde už teda som ho konečne našla. Síce info nebolo nejak extra, ale predsa viac a tak isto som si našla nejaké ďalšie obrázky z webu a musím konštatovať, že sme v popise veľmi ochudobnení.
Takže nejaké oficiálne info, zhrnuté z obalu a webu:
Všetko to začína s výživouDove ® Advanced kondicionéry hlboko vyživujú, aby vaše vlasy boli krásne mäkké a hladké každý deň. Skúste celú radu a všimnite si, krásny rozdiel vo vlasoh.

Popis produktu:Unikátna zmes s nemastných prírodných mandľových a minerálnych olejov, ktoré sú tak jemné, rýchlo sa vstrebávajú a do hĺbky vyživujú a doplnňujú základné živiny. Je to ďalšia generácia výživy pre krásne hladké, mäkké a lesklé vlasy.

Môj názor:
v podstate súhlasím :) nevravím, že šampón je najväčší zázrak tohto sveta a už v živote si iný nekúpim lebo je skrátka úžasný.. ale vravím, že moje suché melírované vlasy vyhladil, dali sa ľahko rozčesávať aj bez použitia ďalších prípravkov. V podstate už len po použití a zmývaní šampónu som cítila aké sú vlasy hladké a asi by som nepotrebovala ani kondicióner a bez problémov som ich rozčsala.
Neviem však či sa mi to zdalo, ale mala som troška pocit, ako kedy sa mi o pol dňa rýchlejšie mastili vlasy... V podstate ja si umývam vlasy vždy na 3-tí deň ráno, prípadne podľa potreby. A niekedy som mala pocit, že už na druhý deň poobede sú troška mastnejšie.... ale zas mohlo to byť aj aktuálnym letným a extra teplým počasím si myslím.
V každom prípade by som povedala, že mne výrobok sadol. Vlasy boli jemné, hebké a ľahko rozčesateľné, čo ja potrebujem. A vôňa bola naozaj príjemná, taká krémová nevtieravá.





Pre porovnanie nášhopopisu (v ľavo) a anglického (v pravo):

Obrázok v pravo požičaný z tohto blogu

A čo vy? Skúšali ste už tento šampón alebo iné výrobky? Boli ste s ním spokojné?

6 komentárov:

  1. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Veľmi som sa tešila z tejto novej "olejovej" edície, pretože dove má veľmi kvalitné kondicionéry, ktoré dokázali zachrániť aj moje zničené vlasy. Ďakujem za recenziu, určite vyskúšam aj šampón. Veľmi si mi pomohla, keďže som sa o tom nikde na nete nemohla poriadne dočítať. :)

    http://sisinfinite.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No popravde som najprv nevedela do čoho idem, lebo šak často reklamy sú premrštené, ale veľmi milo potešil. A som teda rada, že som aj ja teba potešila :) No a u nás neboli žiadne info, ako reklamu už dávajú, ale teda nič viac. Takže som pátrala až na US stránke, aspoň tam niečo bolo :)

      Odstrániť
  3. Cela sada vyzera fajne, hlavne ten produkt uplne vpravo :))
    Dovol mi ppzvat tana moju giveaway - http://redblackwhite-nelka.blogspot.sk/2012/09/bioderma-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No ten v pravo som neskúšala a nie som si istá či už bol u nás dostupný, ale predpokladám, že pôjde o olejíček do vlasov ako veľa ostatných :)

      Odstrániť
  4. I like it.

    http://strumfette.blogspot.ro

    OdpovedaťOdstrániť