nedeľa 21. apríla 2013

Empties - január - marec 2013

Ahojte!

Nejako sa mi stále nedarí uverejňovať príspevky pravidelne. Po velkonocnych sviatkoch som bola dva týždne chorá, z čoho som bola doma len jeden a potom som musela utekať do roboty, lebo ma nemal kto zastúpiť. Super, roboty jak na kostole a večer zas v posteli. A tak plynul čas a nebolo tej chvíle aby som dokončila príspevky rozrobené alebo ich nafotila.
Nejak som sa z týchto záležitostí zas vyhrabala a tak som opäť tu a prinášam vám príspevok o minutých produktoch za posledné cca 2-3 mesiace a teda mal byť uverejnený začiatkom apríla. Takže s miernym oneskorením Vám ho ponúkam dnes :)





Minuté produtky:

1. L´oreal Paris - lak na vlasy. Ja nie som veľký expert na laky na vlasy a aj keď ich používam, je to skôr preto aby mi vlasy nelietali na všetky strany. Takže si nedovolím nejako bližšie popisovať tieto laky. Môžem povedať len toľko, že na moje použitie bol v pohode a nezlepil mi vlasy dokopy :)

2. Balea - telové mlieko limitka s vôňou čerešne a mandlí.Klasické telové mlieko od Balei v limitovanej vôni, myslím, že k týmto mliekam nie je potrebné sa veľmi vypisovať.... asi ich poznáme dôverne všetky. Ja som s ním bola spokojná a vôňa bola geniálna.

3. Schauma - Gliss Kur - šampón na vlasy Marakesh Oil & Coconut. O šampónoch Gliss Kur som už písala (napríklad TU) a stále som toho názoru, že patrí medzi pár najlepších z drogérky. Super.

4. Balea -odličovač očného make-upu (jednofázový). Tento odličovač ako aj jeho dvojfázovú variantu som milovala a kupovala som si viac menej len ich. Žiaľ od určitého času mi prestali vyhovovať a dalo by sa povedať, že mi oči začali dráždiť a troška štípať..... neviem čo sa stalo, buď nastala zmena v mojej pokožke alebo zmenili ingrediencie alebo proste som ho používala dlho. Neviem. Viem len to, že momentálne si ho veľmi dlho nekúpim.

5. Swiss O Par -vlasová kúra Argánový olej. Túto kúru som si kúpila náhodou a stála úplne málo (možno do 2€) a bola úplne geniálna! Už pri nanesení som cítila aké sú moje vlasy hladké, jemné a nezamotávajú sa. Po opláchnutí také aj ostali, veľmi ľahko sa rozčesávali a moje konce neboli také suché ako obyčajne. Super produkt za málo peňazí. :)


6. Dove -gulička/deodorant pod pazuchu, tuhý. Klasický tuhý deodorant s príjemnou vôňou. Nech si však kúpim akýkoľvek, biely fľak nechá, takže som si povedala, že už to asi riešiť nebudem :D

7. Garnier -BB krém Skin Protector - na mastnú a zmiešanú pleť. Tento krém je zatiaľ môj favorit z drogérkových BB krémov. Ázijské som zatiaľ veľmi neskúšala, len jednu vzorku a tá ma až tak neohúrila. Pre mňa, tento krém zatiaľ splnil všetky moje požiadavky a farebne mi rovnako najviac sadol a super kryl. Ale ako som spomínala už aj v článku o ňom, ja mám pleť normálnu, neviem teda potvdiť ani vyvrátiť, či na zmiešanej a mastnej pleti funguje rovnako. Viac o ňom v tomto príspevku.

8. Victorias Secret - sprchový gél Sheer Love, ktorý má popísanú vôňu ako kombinácia bielej bavlny a ružovej ľalie. Vôňa je veľmi jemná a príjemná, nevtieravá. Určite doporučujem či už túto alebo ostatné vône, sú proste úžasné! Ak budem môcť, určite si zaobstarám opäť.


9. Balea -Repair Pflege Expres Kur - expresná vlasová kúra pre blond alebo zosvetlené vlasy na jedno použitie. Kúra vlasy zregeneruje a zjemní, rovnako sú menej suché. Ak by som si však mala vybrať medzi touto a tou od Swiss o Par, vyberiem si Swiss.


10. Neutrogena -Visibly Clear Pink Grapefruit Facial Wash - gélové čistiace mydlo na tvár. Tento produkt bol alternatívou pre moje obľúbené mydlo od Clinique. A stal sa mojim miláčikom. Mydlo perfektne odstánilo make-up, nečistoty a pritom krásne voňalo po ružovom grepe.

11. Dove - deodorant v spreji v rovnakej vôni ako gulička. Príjemná vôňa, uchránil pred potom aj samostatne.

12. The Body Shop - krém na ruky Spiced Vanilla, bol úžasný. Mne neuveriteľne krásne voňal, bol troška hustejší a ruky výborne hydratoval. Krém sa vpil a nenechával mastný pocit, ale zároveň ani ruky som nemala suché. Jediná škoda, že sa jednalo o jednu z vianočných limitiek (nie posledných Vianoc, ale tak viete šetrila som si :D ).

13. Rituals - sprchová pena Fujiyama s vôňou mandarínok a mäty. Túto sprchovú penu obsahoval Januárový Senzabox a minula som ju hneď. Nezdalo sa mi, že by mala nejaká extra iné účinky ako iné sprchové gély, ale krásne voňal a keďže sa jednalo o penu, aj holenie nôh bolo celkom príjemné.


14. L´oreal - Nutri Gold denný. Čo povedať, ja skrátka milujem veci od L´oreal! Tento krémik bol super, hutnejší a teda aj spravil takú silnejšiu vrstvičku na tvári. Ideálny do tohto hnusného studeného počasia. Palec hore!

15. Blistex - MedPlus - balzám na pery s mentolovou vôňou a rovnako je to trocha cítiť aj na perách. Tento balzám som mala už strašne dlho, možno už aj druhý krát. Je super, a najviac som ho používala keď som mala veľmi popraskané alebo vysušené pery a veľmi pomohol.

16. Alverde - ceruzka na obočie, svetlejšia. Túto ceruzku som dostala spolu s balíčkom od DM na jednej súťaži a bola super. Výhodou je, že obsahuje ak hrebienok, ja mám síce troška radšej tie guľaté, ale inak som s ňou problém nemala. Môžem doporučiť.



Tak to by bolo momentálne všetko. V príspevku bolo viac telovej, pleťovej a vlasovej kozmetiky. Budúci bude zas viac o dekoratívnej, nakoľko sa mi to už pomaly ale isto zbiera :)

A čo vy a vaše obľúbené produkty? Máte rovnaké, či iné. Zaujíma ma to. Ak máte videá alebo články s podobnou témou, hoďte link do komentov, rada si pozriem :)

Krásny večer prajem všetkým :-*


2 komentáre:

  1. o tom Swiss o par som este nepocula a to bolo v akcii ci to normalne stoji tak malo?

    Inak ak este nemas darcek pre rodicov na den matiek a den otcov pozyvam ta k sebe na giveaway: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/04/aprilova-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Gliss Kur sampony a aj balzamy tiez podla mna patria k najlepsim, ktore sa daju v drogerke kupit..:)

    ak by si chcela vyhrat produkty od znacky Bioderma, pozyvam ta do svojej GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť