sobota 19. mája 2012

April favorites

Takže aprílové najobľúbenejšie produkty sú konečne tu! S miernym oneskorení a vynechaním marcových (nejakým spôsobom som svoj zoznamček stratila a nebol čas, tak som to proste vynechala). Dúfam teda, že odteraz bude rubrika už pravidelná :)

Takže nech sa páči:




1. Garnier Essentials - Čistiaci penový gél - takýto výrobok som hľadala už dávno a konečne som ho našla. Donedávna som používala len Clinique Liquid Facial Soap, na ktorý som nedala dopustiť, ale chcela som vyskúšať aj podobný výrobok a s týmto od Garnieru som veľmi spokojná. Používam ho ráno a často aj večer, najčastejšie na vyčistenie pleti, ale je vhodný aj na odlíčenie a musím povedať, že odličuje veľmi dobre. K pokožke je jemný a nezaznamenala som ani žiadne nežiadúce účinky ako štípanie, ťahanie  alebo vysušovanie. Takže tento produkt môžem len a len doporučiť.
Objem: 200ml; cena: už si presne nepamätám, ale tuším do 4-5€


2. Pupa Ultra Smoothing Foundation (01 Natural Rose)- tak tento make-up mám asi od marca a som s ním najviac spokojná. Hľadala som make-up, ktorý by mal vysokú kryciu schopnosť, bol hutnejší a dal by sa použiť aj na fotenie... takýto je u nás veľmi ťažko zohnať, a ak, tak sú nehorázne predražené. Ja som si na takéto použitie najviac obľúbila make-up od Illamasqua, ale keďže som zrovna cestu do Anglicka nemala... tak som nakukla do Pupy, nechala si poradiť a bolo to! Make-up nemá chybu! Chystám tento týždeň samostatnú recenziu, takže potom viac :)
Objem: 35ml; cena: cca 10-12€


3. NYC Smooth Skin - Pressed Face Powder (702A Naturally Beige) - môj najobľúbenejší púder nie len mesiaca apríla, ale odkedy som si ho kúpila, čo bolo asi v marci.
Objem: 9,4g; cena: 3,49€


4. NYC Smooth Skin - Bronzing Face Powder (720A Sunny) - matný bronzer, ktorý používam skoro každý deň. Viac som o ňom písala v predchádzajúcom príspevku TU.
Objem: 9,4g; cena: 3,49€


5. Essence 24 Hand Protection Hand Balm - Strawberry Cream Cupcake. Ja skrátka milujem krémy na ruky a na druhú stranu ich často aj potrebujem. Hlavne teda v zime a po nej mám ruky tak vysušené, až sa mi tvoria šupinky. Takže stále mastím a mastím a kupujem krémy na ruky. Tento má krásnu vôňu a ruky hydratuje a zjemňuje. Vpíja sa veľmi rýchlo a nemáte pocit mastných rúk.
Objem: 


6. Alverde Mineral Rouge (10 Romanic Coral - sypká minerálna lícenka, ktorá má rúžovo-koralovú farbu, ale troška viac do rúžova a jemnulinké trblietky, ktoré po nanesení nie je až tak vidieť. Túto lícenku som si nekupovala, ale som ju dostala v balíčku na súťaži. Osobne som nevedela čo čakať od výrobkov Alverde, nakoľko som si raz kúpila 3 gélové očné linky, ktoré som doma otvorila a už boli vyschnuté.... takže som bola velice sklamaná, ale táto lícenka je úplne parádna. Používam ju každý deň a vytvorí krásny
Objem: 4g; cena: neviem dostala som :)


7. Catrice - The Giant - posledná riasenková novinka od Catrice, ktorá teda už v tejto dobe nie je až tak nová :) Ale bola som z nej naozaj nadšená. Tá kefka je úžasná, riasenka mi riasy oddelila, zahustila, predĺžila... no čo viac by ste mohli chcieť? A ešte raz spomeniem kefku, ktorá je taká "tučná" a ku končeku sa zužuje, čo je super keď si chcete lepšie nalíčiť malé riasy vo vnútornom kútiku oka.
Objem: 12ml; cena: do 5€


8. Essence  - Highlighting Powder (C01) - tento highlighter je z limitovanej edície Enter Wonderland a mám ho už dlhšie. Ale samozrejme je už teplúčko a krásne slnečno, tak si pleť pýta bronzer a rozjasnenie.... takže som ho opäť zaradila do používania :)
Objem: 10g; cena: už si nepamätám, ale asi do 4€


9. Catrice - Genius in the Bottle (840) - obľúbený lak z noviniek od Catrice, samozrejme nesmel chýbať aj v mojej výbave a je úžasný :)
objem: 10ml; cena: tuším 2,40€ alebo tak nejak


10. Pupa -  Lasting Colour - rúžovú zbožňujem a preto na mojich nechtoch prevažuje táto farba. Tento lačik je z limitovanej edície Very Vintage.
Objem: 5ml; Cena: 3,99€

11. Essence My Base - Illuminating - je taká svetlejšia s nádychom do ružova a jemným shimmerom. Ak ho nanesiete, Vaša pleť bude zjednotená a presvetlená. Po nanesení make-upu budete mať ten správny letný glow :). U mňa spokojnosť.
Objem: 20ml; cena: okolo 3€


12. M.A.C Face and Body - Keďže zima je už nadobro preč, vyťahujem už aj občas jemnejšie make-upy a k ním jednoznačne patrí Face and Body. Môžete ho použiť ako podklad pod make-up na zjednotenie alebo ako make-up samotný. Samozrejme krycia schopnosť je nízka, skôr je len tónovací. Najviac sa mi páčil komentár dvornej vizážistky M.A.C-u: "Aj keď si spravíte chlieb so šunkou, tak najprv si ho natriete maslom. V našom prípade je maslom Face and Body". Myslím, že to hovorí za všetko :)
Objem: 120ml; cena: niečo cez 20€, ale neviem presne lebo som ho kupovala pred rokov a v Budapešti :)


13. H&M necklace - mám ho už dlhšie a momentálne je jeden z mojich najobľúbenejších :)
cena: už si nespomínam, ale tipujem do 10€..

A čo vy? Máte nejaké skúsenosti s týmito výrobkami? Aké sú?

3 komentáre:

  1. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ahoj, a ten make up od pupy je dostatocne kryci? myslis ze by mohol byt dobry aj na mastnu plet? dakujem:)

    OdpovedaťOdstrániť